Bedrijfsprofiel

Boatrestyle is een dynamisch bedrijf gevestigd te Molenhoek, 5 kilometer ten zuiden van Nijmegen, aan de rand van Noord-Limburg. Het klantvriendelijke full-service bedrijf is ontstaan doordat directeur Bram Krijnen, groot liefhebber van boten en jarenlang ondernemer, in contact kwam met de importeur van kunststof teak in 2009. Hij werd zo enthousiast over het product dat hij besloot zijn onderneming te vergroten met dit bijzondere materiaal en liet zichzelf opleiden tot gespecialiseerd vakman in kunststof teakbewerking.

Als directeur en uitvoerende van een allround klusbedrijf van timmerwerken tot bootservice, heeft Bram zich al jaren bewezen. Kunststof teak is echter het product waar Boatrestyle zich nu in heeft gespecialiseerd en met veel succes! Naast kunststof teakdekken, biedt het bedrijf ook onderhoud, renovatie, service en accessoires. Van ‘doe-het-zelven’, tot zorgeloos aan ons uitbesteden: alles is mogelijk!

En wilt u een keer komen kijken hoe wij kunststofteak handmatig vervaardigen tot het door de klant gewenste eindproduct? Geen probleem!(U dient wel een afspraak te maken).

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen dat u uiterst tevreden bent met onze producten en service, want de klant is koning bij Boatrestyle!